Tento web používá cookies
×

Annak ellenére, hogy a BabyDan védőrácsok főként beltéri használatra készülnek, a lakáson kívül is megtalálják a helyüket.

Fennáll azonban a korrózió és a műanyag elemek UV sugárzás okozta elgyengülésének veszélye. A rácsok felületének megfelelő kezelése nélkül a védőrácsok élettartama zabrana-babydan-premiermegrövidülhet. zabrana-babydan-premier A képen látható esetben a megoldandó problémát a kert egyes részeinek magasságkülönbsége jelentette. A 80 cm-es magasságkülönbség a támfal alsó és felső része között komoly veszélyt jelent a kisgyermekekre nézve. Kétféle megoldást javasoltunk: vagy a támfal felső részét kell korláttal ellátni, vagy meg kell akadályozni, hogy a gyermek feljusson az udvar felső részébe. A két megoldás kivitelezésének bonyolultsága közti különbség több mint nyilvánvaló. Ezenfelül, az esetleges korlátot úgy kellene megtervezni, hogy az tekintettel legyen a gyermek biztonságára. A betonfal robusztussága és az átjáró szélessége miatt az önfeszítő rendszerrel rögzülő Premier ajtórács használatát javasoltuk 6 darab toldóelemmel kiegészítve.Prostorová zábrana Babydan Flex

 

 

 

 

 

Többszintes megoldással nem csak az udvaron, de a lakásban is találkozhatunk. A második képen látható teret úgy kellett biztonságossá tennünk, hogy a gyermek mindkét szinten tartózkodhasson. A magasságkülönbséget 3 eléggé széles lépcső jelenti, melyeket az egyik oldalon fal, a másik oldalon üvegkorlát határol. A szülők elképzelése az volt, hogy amikor gyermek a felső szinten tartózkodik, védve lesz attól, hogy leessen a lépcsőkön, és amikor az alsó részen tartózkodik, meg lesz akadályozva a számára, hogy feljusson a lépcsőkre. Egy hagyományos ajtórács ezt a feladatot nem lett volna képes teljesíteni. Ezért ajánlottuk a Flex L térben elhelyezhető védőrácsot egy 72 cm-es toldóelemmel és egy kiegészítő fali csatlakozó szettel. A Flex L védőrácshoz járó fali szettet a szoba felső szintjén szereltük fel, a kiegészítő szettet pedig a szoba alsó szintjén. A szülők a védőrácsot átcsatlakoztatják az alsó vagy a felső szintre aszerint, hogy a gyermek éppen hol tartózkodik. A legkomplikáltabb részét a telepítés műveletének az üveg korlát jelentette. Ennél a feladatnál szükség volt egy pár egyedi rendelésre készült alkatrészre. Nagy kihívást jelentett a tökéletes pontosság is a telepítésnél, mivel az egyes részek kölcsönös egymásba kapcsolódása miatt, nagyon kicsi volt a tartalék mozgástér. De minden jól sikerült és a gyermeket már nem fenyegeti a leesés veszélye.

Thank you for rating this article.
×
Küldjön üzenetet
2000 karakter maradt